Klik hier om onze dranken assortiment te bekijken

 Als je binnenkomt voel je je welkom. Aan de bar of de leestafel waar klein en groot nieuws de revu passeert of aan een tafeltje met een paar mensen voor eten, drankje of een spelletje. Voor fietsers en wandelaars en natuurlijk ook voor alle anderen is er met mooi weer een plezierig terras.
Cafe tHof, een kruising tussen Ierse Pub en Sallandse huiskamer.

 Soms komen de jeu-de-boulers voor een glas wijn of warme chocolademelk. Of zit een stel oude Colmschaters de wereldproblemen door te nemen aan de stamtafel achter een borreltje.

 De bierdrinkers kunnen kiezen uit diverse soorten Grolsch van de tap. Voor de Grolsch-haters is er elke maand het 'kratje van de maand': bier van telkens een ander merk. Ook liefhebbers van speciaal bier kunnen kiezen uit diverse soorten.

 Vanzelfsprekend is er een een ruime keuze aan frisdranken. De theeleuten zijn niet vergeten. En de koffie is van een rijk-geurend Italiaans merk.

 Ook zijn er tegen borreltijd gasten die speciaal voor de uitgelezen keuze aan whiskey's komen. Walter Bonekamp geeft graag advies en toelichting bij de vele soorten die hij voert. De wijnen worden eens per jaar door de familie, medewerkers en een aantal vaste gasten gekozen ( voornamelijk op de verhouding prijs/kwaliteit ). Dat gebeurt ook voor het binnenlands gedistilleerd. Om de liefhebbers met uitzonderlijke wensen te amuseren zijn er diverse likeuren, port, sherry en andere dranken voorhanden.

 Cafe tHof biedt met grote regelmaat live muziek: rock-, blues- en popgroepen, vaak van naam, verzorgen dan geweldige avonden. Bekijk hier onze thoffe acties!
Kijk hier voor onze openingstijden.

Hyves Facebook Twitter youtube