Zaal huren voor een mooi feest in Deventer?

Fiets en Mensservice

Colmschate, naast Deventer, biedt prima mogelijkheden voor zowel de sportieve als recreatieve fietser. Als startpunt voor fiets en wandelroutes door Salland serveert ’t Hof van Colmschate goede lunch en diner-mogelijkheden. In samenwerking met Route.nl zijn er een tweetal routes uitgezet en de Holterweg is de verbindingsweg tussen verschillende MTB routes en Holten, een prima wielren-bestemming.

Koers mag je per definitie nooit alleen kijken. Vandaar dat je terecht kan in de Kwaremont Koerse Kaffees. Een Kwaremont Koerse Kaffee staat immers voor 2 zaken: koers en ambiance.

Gun daarom je luie zetel ook eens wat rust en ga met je vrienden de koers op Kaffee volgen. Er hangt een groter scherm dan thuis en je hebt er Kwaremont op vat, altijd vers en verfrissend! Bovendien is er steeds ambiance en vallen er mooie prijzen te winnen. In een decor dat koers ademt voelt het alsof je zelf langs het parcours staat… Dé ideale omgeving om met je vrienden de foute vlucht of ploegtactiek te analyseren tussen pot en pint.

Wat wil je als gepassioneerd wielerliefhebber nog meer? Ontdek vlug een Kwaremont Koerse Kaffee in jouw buurt! In 2016 bestond het peloton uit 25 Kwaremont Koerse Kaffees in België en in Nederland. Voor het seizoen 2017 zullen er 50 Kwaremont Koerse Kaffees in beide landen de kop trekken en ambiance verzekeren. Kom zeker langs als je zot bent van koers!

Contact gegevens

Adres:

Holterweg 104 | 7429 AH Deventer

Email:

info@hofvancolmschate.nl

Tel:

(0570) 651300