Bruiloft zaal

Bent u op zoek naar een mooie bruiloft zaal voor de receptie of uw trouwfeest, dan bent u bij ’t Hof van Colmschate aan het juiste adres. Het ene bruidspaar geeft voorkeur een aan een grote bruiloft en receptie terwijl een ander paar het liever kleins viert met een diner en intiem feest. Onze horeca heeft verschillende zalen van klein tot groot om aan alle wensen tegemoet te komen. Meer informatie over de zalen kunt u vinden onder zaalverhuur.

Bruiloften en feesten

Viert u uw trouwfeest in onze bruiloft zaal? Dan zorgen wij er graag voor dat u niets te kort komt, ook als het gaat om de catering. Omdat elke feest anders is, kun u bij ons niet kiezen voor een standaard arrangement. Om een feest te kunnen bouwen zijn alle arrangementen opgesplitst in bouwstenen. Aan de hand van de bouwstenen stellen wij samen met u het perfecte feest samen. De mogelijkheden voor een feest in onze bruiloft zaal zijn eindeloos, voorafgaand aan de bruiloft bieden wij ook bijvoorbeeld voor een warm en koud buffet of een meer-gangen diner voor u en uw gezelschap. Onze keuken staat voor u klaar met de heerlijkste gerechten. Ontvang de gasten met een glaasje prosecco of kopje koffie of thee met stukje gebak en de avond kan beginnen. Tijdens de avond worden u en uw gasten in de bruiloft zaal verzorgd van verschillende warme en koude hapjes naar wens. Een afsluiter van de avond? Geen probleem, wij regelen dat uw gasten fris weer naar huis gaan met een kop koffie, broodje of bakje friet!

Deuntjes in de bruiloft zaal

Bij een goed avondfeest kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Naast een geluidsinstallatie waar u uw een eigen playlist op kan afspelen via smartphone of tablet beschikken wij over goede contacten met diverse boeking- en entertainment bureaus uit de regio Deventer voor het boeken van een deejay of band.
Heeft u speciale wensen, ook dan is dat bij ons geen probleem. Bij ‘t Hof van Colmschate regelt u de gasten en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk feest krijgt. Wilt u meer informatie over het huren van de zaal of de mogelijkheden die ’t Hof van Colmschate te bieden heeft voor uw bruiloft, receptie of avondfeest neem gerust contact op.

Bereikbaarheid

’t Hof van Colmschate is gelegen aan de Holterweg tussen Deventer en Bathmen. Vanuit de trouwlocatie zoals het gemeentehuis in Deventer is ’t Hof van Colmschate te bereiken binnen vijftien minuten rijden. Zowel station Deventer Colmschate als de bushalte zijn er op acht minuten loopafstand. Wij hebben ruim voldoende gratis parkeerplaatsen en snel afzetten bij de deur is ook mogelijk.

Een selectie van onze arrangementen:

’t Tapperij Arrangement
3,5 uur durend feest in ons cafe voor tenminste 40 gasten op basis van onbeperkt koffie, thee, frisdrank, pils en wijn -zelf afhalen aan de bar- inclusief 2 warme hapjes. 25,60 p.p.

’t Basis Arrangement
4 uur durend feest in een eigen feestruimte inclusief ontvangst met een koffie of thee met petitfour, onbeperkt frisdrank, pils en wijn -zelf afhalen aan de bar-, 2 keer een warm en 3 keer een luxe koud gesorteerd hapje en afsluitend een zak friet. 42,40 p.p.

‘t Feestarrangement
4 uur durend feest in een eigen feestruimte, op basis van bediening, inclusief ontvangst met een glas Prosecco, onbeperkt frisdrank, pils, wijn, likeuren, binnenlands – en buitenlands gedistilleerd. Olijven en kaassticks op tafel, 2 keer een warm en 2 keer een luxe koud gesorteerd hapje en afsluitend een broodjes kroket van de Bourgondier. 51,90 p.p.
Liever zelf je feest samenstellen? Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden!