Reserveren

0570 651300

Uit eten bij ’t Hof van Colmschate in Deventer 

Wilt u uit eten in Deventer voor een betaalbaar bedrag en een goede kwaliteit? Geniet bij ’t Hof van Colmschate van heerlijke gerechten om de dag mee af te sluiten, of juist de avond mee in te luiden! Neem plaats in ons sfeervolle eetcafé of zoek een plekje op ons ruime en zonnige terras.

Op de kaart staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten, die geïnspireerd zijn op het seizoen en producten uit de omgeving. Denk aan de heerlijk gekruide spareribs en malse schnitzels van Piggy’s Palace uit Bathmen of een lekker stukje tournedos of hamburger van rundveebedrijf de Ossekop. Voor de kinderen zijn er patatjes met een lekkere snack of een pannenkoek, dus gasten van alle leeftijden kunnen bij ons terecht! U kunt online een kijkje in de menukaart nemen voor het exacte aanbod. Tevens biedt ’t Hof van Colmschate, om de klanten te blijven verrassen, de daghap aan. Een dagelijks wisselend gerecht voor een lage prijs.

Diner met grote groep

Uit eten in Deventer met een grote groep? Ons eetcafé biedt de mogelijkheid om groepen tot 50 personen te herbergen. Op de zomeravonden is het natuurlijk extra genieten om te dineren op ons ruime terras. Een gezellig diner als bedrijfsuitje met collega’s, uw familie of vrienden, wij zorgen ervoor dat uw gezelschap heerlijk kan tafelen.

Tegen een zacht prijsje uit eten in Deventer? Tot snel in het eetcafé of op het terras bij ’t Hof van Colmschate! Kom gezellig aanwaaien of reserveer vooraf via (0570) 651300

Drankje doen?

U kunt bij ons terecht voor lunch en diner of natuurlijk een heerlijk drankje op ons terras of aan de bar. In tapperij ‘t Hof vindt u mooie dranken zoals bieren, wijnen, heerlijke whisky’s en vele gin- en jeneversoorten. Wij besteden aandacht en zorg aan ons assortiment. Zo is er bij ieder dinergerecht een wel passend speciaal biertje of wijntje. Naast de 7 bieren op de tap zijn er uiteraard ook lokale bieren zoals Alderbastend uit Colmschate, DAVO uit Deventer en Tank Lokaal uit Holten te vinden. Een heerlijk wijntje kan natuurlijk ook niet ontbreken, de zes verschillende wijnen zijn met zorg geselecteerd.

 

Voorgerechten

Brood

met kruidenboter
€ 6,00
Brood

met 3 smeersels
€ 7,50
Soep van de dag
€ 7,00
Carpaccio

klassiek
€ 11,00
Bietencarpaccio

klassiek
€ 10,00
Garnalenspies
€ 11,00
Champignons

in warme knoflooksaus
€ 10,00

Nagerechten

Dame Blanche

Sorbet van vanille ijs en chocoladesaus met een wafel en slagroom
€ 10,00
Crème Brûlée

met een bol ijs en slagroom
€ 10,00
Verrassing van de chef

€ 10,00
Vers fruit Sorbet

€ 11,00

Hoofdgerechten

Schnitzel van Piggy's Palace

€ 19,50
Spare Ribs

ongeveer 500 gr.
€ 21,00
Haasbiefstuk
€ 24,50
Zalmfilet

met citroen en dille
€ 23,00
Maandhap

Elke maand een wisselend gerecht op basis van het seizoen en veelal vegetarisch
€ 19,00
Daghap

Elke keer weer een wisselend gerecht, naar idee van onze chef. Wat dat dan is? Vraag onze medewerkers of bekijk het bord bij de bar!
€ 16,00
Kipsate
€ 19,00
Vegetarische quiche / Gnocchi

-wisselend-
€ 18,00
Vis van de dag
€ 19,00

Snacks

Portie Bitterballen van de Bourgondiër
€ 8,80
Portie Assorti Hapjes
€ 8,80
Miny’s bal gehakt

€ 8,00
Vlammetjes (V)
€ 9,00
Appelgebak
€ 5,00

Hapjes

Bitterballen

van de Bourgondiër
€ 8,80
Portie Assorti Hapjes
€ 8,80
Portie Oude kaas met Deventer mosterd

€ 7,50