ZAALVERHUUR

Wanneer je een zaal wilt huren ben je bij ’t Hof van Colmschate aan het goede adres! ’t Hof van Colmschate beschikt over meerdere multifunctionele zalen, deze zijn onder andere beschikbaar voor gelegenheden zoals een bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, jubileum, dansavond of voor een vergadering. Iedere zaal heeft zijn eigen bar en eigen karakter. U kunt de zalen apart huren of in combinatie. Gezellig grote groep? Er is altijd plek bij ’t Hof van Colmschate want er is ook de mogelijkheid om meerdere zalen samen te voegen tot een grotere ruimte indien nodig zo is er plek voor iedereen.

Zaalverhuur feestzaal

U heeft iets te vieren? Wij vieren dit heel graag met u mee. Uw verjaardag, een jubileum of ander feest, dit wordt úw dag. U kunt onze feestzalen afhuren voor een sfeervolle borrel vanaf 30 personen, maar een grandioos feest tot 250 feestgangers behoort ook tot de opties. In de zalen is er genoeg ruimte voor een bandje of een DJ voor u en uw gasten om lekker op los te dansen terwijl wij de avond voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

 

Zaalverhuur vergaderruimtes

De ruimtes zijn ook geschikt voor vergaderingen, trainingen en conferenties. Wij beschikken over hulpmiddelen voor verschillende doeleinden zoals een projectiescherm, een geluidsinstallatie en een beamer en natuurlijk gratis draadloos internet. Voor, tijdens of na uw bijeenkomst kunnen wij u voorzien van een hapje, drankje, lunch of buffet!

Naast zaalverhuur biedt ’t Hof van Colmschate een uitstekende catering aan. Persoonlijke aandacht, een centraal gelegen locatie en flexibiliteit zijn wat ons betreft ook onmisbaar. Door veel ervaring zijn de medewerkers van ’t Hof van Colmschate erop gericht om voor elke groepsgrootte en elke gelegenheid samen met u een geschikt arrangement en zaal te selecteren. Als u uw wensen kenbaar maakt, zorgen wij voor de juiste zaalindeling, catering en hulpmiddelen.
De zalen worden verhuurd per dagdeel of voor meerdere dagdelen. Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie zal een van onze medewerkers u rondleiden en voorzien van ruim voldoende informatie over de mogelijkheden voor uw ontvangst en maken we een offerte op maat.

Zaalverhuur bruiloft

Uw receptie of trouwfeest is ook te vieren bij ’t Hof van Colmschate. Wij verzorgen uw receptie of trouwfeest graag op maat. Er zijn verschillende verrassende buffetten en dinermogelijkheden beschikbaar en daarnaast is het mogelijk een arrangement op maat te laten samenstellen afgestemd op uw wensen. Ons team van ervaren medewerkers zal er alles aan doen om u een onvergetelijk bruiloftsfeest te bezorgen!

De Zalen

Bij ’t Hof van Colmschate zijn er drie zalen beschikbaar van verschillende groottes. Zaal Beemte is een kleine zaal en geschikt voor feesten van 30 tot 70 gasten en beschikt over een eigen terras. Heeft u een groot personeelsfeest, receptie of conferentie, dan is zaal Bannink perfect inzetbaar met een capaciteit van 80 zitplaatsen en maximaal 200 staplaatsen.

Zoekt u toch een wat meer huiselijke maar toch unieke sfeer, dan is het café de ideale locatie voor uw gelegenheid. Het café van het Hof van Colmschate is een unieke locatie voor een gezellig feestje of smakelijke borrel. Het historisch bruin café is een gezellige ruimte waar donkere kleuren heersen en gedimde verlichting de sfeer maken maar toch in een eigentijds jasje. Door de gemoedelijke uitstraling voelt u zich al snel thuis in deze ruimte en zorgt dit voor een gezellige sfeer nog voordat de slingers en ballonnen zijn opgehangen! Het café is geschikt voor maximaal 120 gasten.

In combinatie met zaal Cellarius kan er een ruimte worden gecreëerd voor 150 gasten.
Vragen over zaalverhuur? Neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid

‘t Hof van Colmschate, gelegen aan de doorgaande weg N344 tussen Deventer en Bathmen, is eenvoudig bereikbaar. Het ligt op ongeveer vijf minuten rijden van de A1. Zowel station Deventer Colmschate als de bushalte zijn er op acht minuten loopafstand. Wij hebben ruim voldoende gratis parkeerplaatsen en snel afzetten bij de deur is ook mogelijk. Alle zalen en voorzieningen zijn gelijkvloers en uitstekend te bereiken voor mindervaliden.