Zaalverhuur voor condoleances in Deventer

’t Hof van Colmschate is een mooie locatie voor een condoleance. Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af, zoals het regelen van de condoleance.

’t Hof van Colmschate helpt u graag met een geschikte locatie om met familieleden en vrienden op gepaste wijze de overledene te herdenken en de nabestaanden te condoleren. Zo kunt u in alle rust en discretie, intiem samen zijn in een van onze ruimtes of zalen.

Voor een klein aantal gasten die de condoleance bezoeken, is ’t Hof van Colmschate zeer geschikt, maar verwacht u  200 gasten, ook dan kunnen wij een goede ruimte aanbieden. De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Bij de ontvangst en na de condoleance kunnen wij de aanwezigen voorzien van een hapje en een drankje. Geheel zoals u dat wilt. Hierbij kunt u denken aan koffie met een broodje, maar ook is een besloten lunch mogelijk. Wij denken graag met u mee om de condoleance zo aangenaam mogelijk te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw condoleance

U kunt de gewenste zaal voor de condoleance boeken voor een middag, avond of beide. Wij regelen dit graag. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed te bereiken. ’t Hof van Colmschate ligt op vijf minuten loopafstand van Station Colmschate en er zijn voldoende bushaltes in de buurt.

Neem gerust contact met ons op voor een gepaste offerte. Ons telefoonnummer is 0570-651300. U kunt ook een e-mail sturen met uw wensen aan info@hofvancolmschate.nl.

Arrangement tHuis

– 3 keer een rondgang met koffie/thee
– Belegde broodjes; bollen, wit en bruin, belegd met ham en kaas

€ 10,95 per persoon

Arrangement Samen

– Borrelen op basis van bier, fris en wijn,
uiteraard is er ook koffie en thee beschikbaar
– 1 keer een rondgang met mini saucijzen
– Sandwiches; wit en bruin met brie, kaas, zalm en ham

€ 16,50 per persoon

Contact gegevens

Adres:

Holterweg 104 | 7429 AH Deventer

Email:

info@hofvancolmschate.nl

(0570) 651300