Condoleances

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af, zoals het regelen van de condoleance. ’t Hof van Colmschate helpt u graag met een geschikte locatie en service om met familieleden en vrienden op gepaste wijze de overledene te herdenken en de nabestaanden te condoleren. Zo kunt u in alle rust en discretie, intiem samen zijn in een van onze ruimtes of zalen.

Voor een klein aantal gasten die de condoleance bezoeken, is ’t Hof van Colmschate zeer geschikt, maar verwacht u 200 gasten, ook dan kunnen wij een goede ruimte aanbieden. De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Het samenzijn kan op verschillende manieren worden ingevuld, geheel naar uw wens. Hierbij kunt u denken aan koffie met een broodje, maar ook is een besloten lunch is mogelijk. Ook is het mogelijk na de condoleance met hechte familie en vrienden te komen dineren of een borrel te drinken om samen herinneringen op te halen. Wij denken graag met u mee om de condoleance zo aangenaam mogelijk te maken.
Neem gerust contact met ons op voor een gepaste offerte. Ons telefoonnummer is 0570-651300. U kunt ook een e-mail sturen met uw wensen aan info@hofvancolmschate.nl.

Arrangement tHuis

  • 3 keer een rondgang met koffie/thee
  • Belegde broodjes; bollen, wit en bruin, belegd met ham en kaas

€ 13,20 per persoon (exclusief zaalhuur)

Arrangement Samen

  • Borrelen op basis van bier, fris en wijn, uiteraard is er ook koffie en thee beschikbaar
  • 1 keer een rondgang met mini saucijzen
  • Sandwiches; wit en bruin met brie, kaas, zalm en ham

€ 19,50 per persoon (exclusief zaalhuur)