Eetcafé ´t Hof van Colmschate

Bij binnenkomst krijgt u direct het gevoel van warmte en gezelligheid. In ons eetcafé kunt u gezellig aan de bar zitten, lekker kletsen aan de tafels bij het raam of spelletje spelen aan de stamtafel. Voor de liefhebber kan er een potje darten of biljarten onder het genot van een koud getapt biertje natuurlijk ook niet ontbreken. Niet alleen voor een borrel kunt u bij ons terecht ook voor een gezellige lunch, uitgebreid diner of een kleine hap. 

De huiskamer van Colmschate

Eetcafé ’t Hof van Colmschate is een bruin café dat gezelligheid en geborgenheid uitstraalt. In het café is de rijke historie in de authentieke inrichting goed weer te zien.

Eetcafé ’t Hof van Colmschate eerder bekend als Café en Restaurantbedrijf J.W.Cellarius is al vanaf 1928 een belangrijk en sociaal middelpunt in Colmschate. Het café staat al vanaf zijn begintijd bekend om zijn huiselijke sfeer en wordt daarom ook de huiskamer van Colmschate genoemd. Waar in de wintermaanden de houtkachel heerlijk staat de branden, is in de zomermaanden de warme gezelligheid tot in de late uurtjes op het terras te beleven.

Reserveren

0570 651300

Geniet van onze ambachtelijke gerechten

In ons eetcafé is er ruimte voor 50 man om gezellig te komen dineren en borrelen, bij goed weer is er uiteraard ook plek op ons ruime terras. Uit onze keuken komen heerlijke ambachtelijke gerechten. De ingrediënten halen we grotendeels uit de directe omgeving en zijn van hoge kwaliteit. Denk aan de heerlijk gekruide spareribs en malse schnitzels van Piggy’s Palace uit Bathmen of een lekker stukje tournedos of mooie hamburger van rundveebedrijf de Ossekop. Naast deze mooie stukken vlees kan de zalm en een vegetarisch gerecht op onze kaart niet ontbreken, voor ieders wat wils. Voor de kinderen zijn er patatjes met een lekkere snack of een pannenkoek. De seizoensgebonden groentes worden zoveel mogelijk ingekocht bij boeren en gasten in de omgeving. Verser kan het niet!

Ons eetcafé heeft een zeer gevarieerde kaart. Van bal gehakt uit eigen keuken en pannenkoeken tot een lopend buffet of drie gangen menu. Een lekkere snack naast de borrel kan ook niet ontbreken, de Bourgondiër bitterballen met echte Deventer mosterd is onder ’t Hof zijn gasten de echte favoriet. Liever vegetarisch of wensen met betrekking tot een bepaald dieet, ook daar weet de kok wel raad mee. Om gegarandeerd een plekje te hebben in ons gezellige eetcafé kunt u reserveren via telefoon, mail of whatsapp. Tot snel!

“Support your locals”

Eetcafé ’t Hof van Colmschate haalt zo veel mogelijk producten uit de directe omgeving, om onze gasten te laten genieten van alle producten die in de streek te vinden zijn en de lokale ondernemers te ondersteunen, deze ondernemers noemen we ook wel onze tHoffe noabers!

Geniet van onze ambachtelijke gerechten

De klassieker van eetcafé ’t Hof is wel de daghap, een dagelijks wisselend gerecht voor een laag prijsje. Chef Walter heeft er een sport van gemaakt om elke dag weer zijn gasten culinair te verassen. De daghap kan variëren van heerlijke biefstukpuntjes, een smakelijk stukje witvis tot varkenshaas in roomsaus. Nieuwsgierig geworden naar de klassieke daghap? Vraag een van de medewerkers!

Bent u benieuwd naar ons drankenassortiment? Neem dan een kijkje in onze tapperij ‘t Hof van Colmschate

Bent op zoek naar een plek voor een lekkere en betaalbare lunch in Deventer? Ook daarvoor ben je bij `t Hof van Colmschate aan het juiste adres.

Voorgerechten

Brood

met kruidenboter
€ 6,00
Brood

met 3 smeersels
€ 7,50
Soep van de dag
€ 7,00
Carpaccio

klassiek
€ 11,00
Bietencarpaccio

klassiek
€ 10,00
Garnalenspies
€ 11,00
Champignons

in warme knoflooksaus
€ 10,00

Nagerechten

Dame Blanche

Sorbet van vanille ijs en chocoladesaus met een wafel en slagroom
€ 10,00
Crème Brûlée

met een bol ijs en slagroom
€ 10,00
Verrassing van de chef

€ 10,00
Vers fruit Sorbet

€ 11,00

Hoofdgerechten

Schnitzel van Piggy's Palace

€ 19,50
Spare Ribs

ongeveer 500 gr.
€ 21,00
Haasbiefstuk
€ 24,50
Zalmfilet

met citroen en dille
€ 23,00
Maandhap

Elke maand een wisselend gerecht op basis van het seizoen en veelal vegetarisch
€ 19,00
Daghap

Elke keer weer een wisselend gerecht, naar idee van onze chef. Wat dat dan is? Vraag onze medewerkers of bekijk het bord bij de bar!
€ 16,00
Kipsate
€ 19,00
Vegetarische quiche / Gnocchi

-wisselend-
€ 18,00
Vis van de dag
€ 19,00

Snacks

Portie Bitterballen van de Bourgondiër
€ 8,80
Portie Assorti Hapjes
€ 8,80
Miny’s bal gehakt

€ 8,00
Vlammetjes (V)
€ 9,00
Appelgebak
€ 5,00

Lunch

Uitsmijters

spek, ham, kaas vanaf
€ 11,00
12 - Uurtje
€ 14,00

Hapjes

Bitterballen

van de Bourgondiër
€ 8,80
Portie Assorti Hapjes
€ 8,80
Portie Oude kaas met Deventer mosterd

€ 7,50

Brood

Broodje dinges

een ovengebakken granen bol met (keuze uit):
- Brie, pijnboompitten en honing
- Zalm, kruidenkaas en dille
- Beenham met honing mosterdsaus
- Carpaccio met oude kaas en truffelmayonaise
- Bietencarpaccio met oude kaas en truffelmayonaise
€ 10,00