Reserveer een tafel

Gezellig op het terras

Op ons terras kan er heerlijk genoten worden van een drankje in de lekkere zon of in de schaduw onder de parasol. Het terras biedt plaats voor ruim 50 gasten en bevind zich aan de zonzijde van de doorgaande weg van Deventer naar Holten en biedt uitzicht op vele fietsers die de Holterweg gebruiken in hun routes door het prachtige Salland.

Op een zomerse dag kan er op het terras, in de avondzon heerlijk worden genoten van een lekker biertje tot in de late uurtjes. Bekijk hier onze zomerse terraskaart. Naast dat op het terras genoten kan worden van een deuntje uit de geluidsboxen worden er ook meerdere muzikale evenementen georganiseerd zoals een akoestische sessie of een avondje lekkere rock! Voor de voetbalfans is er ook wat te beleven op de zonnige dagen, op een groot scherm worden de belangrijke voetbalwedstrijden buiten op het terras uitgezonden.

Reserveren

0570 651300

Wielercafé het Hof van Colmschate

’t Hof van Colmschate is de rustplaats voor fietsers en wandelaars, onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gerust plaatsnemen in het zonnetje terwijl uw e-bike oplaadt.

’t Hof Panbuffet

Voor verenigingen en kleine groepen bieden wij de mogelijkheid tot een Panbuffet op Het Terras, een gezellige barbecue midden op het terras. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek ons winterterras: overdekt en verwarmt

Op de wat koudere dagen is het ook heerlijk genieten op het gedeeltelijk overdekte en verwarmde terras van ’t Hof van Colmschate in Deventer. Een heerlijk rood wijntje kan niet missen aan de vuurtafel onder een lekker warm dekentje! In de winter en laat op de avonden is het op het terras nog heerlijk vertoeven onder de heater. Kom onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk bijkomen op het terras van ’t Hof van Colmschate in Deventer!