Reserveer een tafel

VERGADERRUIMTE HUREN

Vergadering, conferentie of training is ideaal te organiseren in een van de zalen van Hof van Colmschate. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld zodat u stressvrij kunt werken en vergaderen in een van de prachtige vergaderruimtes op deze rustige locatie. ’t Hof van Colmschate beschikt over diverse zalen. Wilt u een vergaderruimte huren voor een grote zakelijke bijeenkomst zoals lezingen, seminars of netwerkbijeenkomsten is het mogelijk meerdere zalen te koppelen. Naast gratis goed draadloos internet beschikken de ruimtes over een geluidsinstallatie waar microfoon maar ook smartphone of tablet aan gekoppeld kan worden. Tevens is een beamer en projectiescherm ook aanwezig.

Niet alleen kunt u bij ’t Hof van Colmschate een vergaderruimte huren, ook verzorgen wij de catering voor, tijdens en na uw zakelijke evenement. Aan de hand van de wensen verzorgen wij de koffie/theerondes, eenvoudige lunch of meer uitgebreide lunches zoals een buffet maar ook met een afsluitende borrel aan het einde van de dag weten wij wel raad.

Wij maken alle zakelijke arrangementen voor u op maat en denken graag mee met uw wensen.

Bereikbaarheid

Belangrijk is ook dat ‘t Hof van Colmschate centraal gelegen is aan de doorgaande weg N344 tussen Deventer en Bathmen. Het ligt op ongeveer vijf minuten rijden van de A1. Zowel station Deventer Colmschate als de bushalte zijn er op acht minuten loopafstand.

Met gratis parkeergelegenheid en een keurige ontvangst organiseert u uw vergaderingen, lezingen, seminars of netwerkbijeenkomsten perfect bij ‘t Hof van Colmschate. Dit kan zowel voor kleine als grote bijeenkomsten.

Voor de mogelijkheden over een vergaderzaal huren of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag alle opties met uw door om uw zakelijke evenement zo productief mogelijk te laten verlopen. Bel (0570) 651300 of mail info@hofvancolmschate voor een offerte over een vergaderzaal huren of een vrijblijvende afspraak!

’t Vergaderarrangement

Ontvangst met koffie/thee en Deventer koek in ons cafe. Mineraalwaters, koffie en thee onbeperkt beschikbaar in de vergaderruimte.

Lunchbuffet in het cafe met: soep, vers fruit, diverse soorten brood en beleg, jus d’orange en melk. 42,50 p.p.

Inclusief, TV-Scherm, WIFI en zaalhuur.

Reserveren

0570 651300