Hapjes met Nederlandse vlag

Feestzaal huren

Van personeelsfeest tot jubileum en van receptie tot verjaardagsfeest. Bij ons kunt u een feestzaal huren aansluitend op de door u gewenste gelegenheid. Al onze feestzalen bij ’t Hof van Colmschate beschikken over een bar met gevulde koelkasten en een bier-tap, een geluidsinstallatie en natuurlijk genoeg ruimte om te dansen. Een klein gezelschap van 30 personen of juist groot gezelschap van 120 man, er is altijd wel een geschikte feestzaal te vinden tussen een van de drie ruimtes die ’t Hof van Colmschate te bieden heeft.

Door onze jarenlange ervaring in het ondersteunen allerlei soorten feesten, weten wij bij ’t Hof van Colmschate hoe wij van uw feest een succes kunnen maken!

Hapje en een drankje

Komt u onze feestzaal huren, dan regelen wij de catering en zorgen we ervoor dat u niets tekortkomt. Omdat elke feest anders is, kun u bij ons niet kiezen voor een standaard arrangement. Om een feest te kunnen bouwen zijn alle arrangementen opgesplitst in bouwstenen. Aan de hand van de bouwstenen stellen wij samen met u het perfecte feest samen.

De mogelijkheden voor een feest in onze feestzaal zijn eindeloos. Ontvang de gasten met een glaasje prosecco of kopje koffie of thee met stukje gebak en de avond kan beginnen. Tijdens de avond worden u en uw gasten in de feestzaal verzorgd van verschillende warme en koude hapjes naar wens.

Een afsluiter van de avond? Geen probleem, wij regelen dat uw gasten fris weer naar huis gaan met een kop koffie, broodje of bakje friet!

Offerte aanvragen?

Klik hier

Muziek in elke stijl

U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben contacten met verschillende huisdj’s, bands en entertainmentbureaus die alle verschillende genres muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Alleen een achtergrondmuziekje is ook geen probleem, in onze feestzaal is een muziekinstallatie waar de smartphone aan gekoppeld kan worden.

Voor de mogelijkheden over de feestzaal huren of informatie over een passend arrangement kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag alle opties met uw door om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Bel (0570) 651300 of mail info@hofvancolmschate voor een offerte over een feestzaal huren of een vrijblijvende afspraak!

’t Tapperij Arrangement

3,5 uur durend feest in ons cafe voor tenminste 30 gasten op basis van onbeperkt koffie, thee, frisdrank, pils en wijn -zelf afhalen aan de bar- inclusief 2 warme hapjes. 25,60 p.p.

’t Basis Arrangement

4 uur durend feest in een eigen feestruimte inclusief ontvangst met een koffie of thee met petitfour, onbeperkt frisdrank, pils en wijn -zelf afhalen aan de bar-, 2 keer een warm en 3 keer een luxe koud gesorteerd hapje en afsluitend een zak friet. 42,40 p.p.

‘t Feestarrangement

4 uur durend feest in een eigen feestruimte, op basis van bediening, incl. ontvangst met een glas Prosecco, onbeperkt frisdrank, pils, wijn, likeuren, binnenlands – en buitenlands gedistilleerd. Olijven en kaassticks op tafel, 2 keer een warm en 2 keer een luxe koud gesorteerd hapje en afsluitend een broodjes kroket van de Bourgondier. 51,90 p.p.

Liever zelf je feest samenstellen?
Bouw je feest samen met de bouwstenen van ’t Hof van Colmschate