Gezellig aan de bar in onze tapperij Café ’t Hof

Bij binnenkomst krijgt u direct het gevoel van warmte en gezelligheid. In onze tapperij kunt u gezellig aan de bar zitten, lekker wat lezen bij de leestafel of met vrienden een hapje eten en een spelletje spelen.

In café tHof vindt u mooie dranken. Denk aan bier, wijn of een heerlijke whiskey. We besteden aandacht en zorg aan ons assortiment. Zo beslissen de Hofmeesters, een genootschap (speciaal) bier drinkers;  welke bieren bij tHof op de kaart staan. Naast onze mooie dranken worden in het café ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er elke maand wel een leuk tribute optreden van een band die een ode brengt aan een bekende band of muzikant. Voorbeelden hiervan zijn live optredens van Doe Maar, AC/DC, maar ook Lou Reed. Wat belangrijk voor ons is, is dat we een gevarieerd programma bieden in entertainment.

Maar natuurlijk beschikt ons café ook over een biljart en kunt u ook terecht voor een potje darten. Het belangrijkste is dat mensen zich thuis voelen in het café van ‘t Hof van Colmschate. Het café laat zich het beste omschrijven als een traditioneel café met een zeer gemoedelijke sfeer waar je je welkom voelt.

 

EEN CAFÉ WAAR U OOK KUNT ETEN

Het café beschikt ook over een eetgelegenheid met een traditionele lunch- en dinerkaart. Zeker voor een zakelijke lunch in een gemoedelijke sfeer is ons café zeer geschikt. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons terras met volop zon en natuurlijk beschikken wij ook over gratis wifi.

Tapperij
Tapperij