Zaal Bannink

Grote zaal huren in Deventer? Bekijk onze zaal Bannink! Zaal Bannink is de grootste zaal die wij te bieden hebben bij ’t Hof van Colmschate. Zaal Bannink is zeer geschikt voor grote feesten, bruiloften, optredens en vergaderingen. De zaal is zeer ruimtelijk en door de kleine details gerelateerd aan natuurgebied de Bannink heeft de zaal een eigen karakter. In zaal Bannink zijn diverse opstellingen mogelijk, van theater opstelling, tot borrel en van dansvloer tot vergadering. Zaal Bannink heeft de capaciteit voor 80 zitplaatsen en maximaal 200 staplaatsen.

De grote zaal beschikt over een bar met twee bier-taps, een geluidsinstallatie waar smartphone of tablet kan worden aangesloten, microfoon en Tv-scherm. Zaal Bannink is gelegen bij de ingang en heeft een eigen grote garderobe. Bij de zaalingang bevindt zich een klein terras waar u even een frisse neus kunt halen of in rust kunt bijkletsen.

De grote zaal is te huren en in te richten zoals u dit wenst; een opstelling met statafels en veel loopruimte voor een denderend feest, een grote dansvloer en podium voor een knallend bedrijfsfeest, een opstelling met zitplaatsen voor een koffietafel of productieve vergadering maar ook theateropstelling voor een training of conferentie is mogelijk.

Voor de mogelijkheden over de grote zaal huren of informatie over een passend arrangement kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag alle opties met uw door om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Bel (0570) 651300 of mail info@hofvancolmschate voor een offerte over de grote zaal huren of een vrijblijvende afspraak!

Offerte aanvragen?

Klik hier