Reserveer een tafel

Zaal Beemte

Wilt u een kleine zaal huren? Zaal Beemte is een kleine zaal die u kunt huren voor een gezelschap van 30 tot 50 gasten afhankelijk van het evenement. Zaal Beemte is een compacte zaal met een rustieke uitstraling en een knus eigen terras aan de achterzijde van de zaal. De zaal beschikt over een eigen bar met twee bier-taps en geluidsinstallatie met de mogelijkheid voor het aansluiten van uw smartphone of tablet. Voor het huren van een zaal voor een evenement met een groter gezelschap is er de mogelijkheid zaal Beemte uit te breiden met zaal Cellarius door middel van de flexibele schuifwanden waardoor het gastenaantal uit te breiden is tot 70 personen.

De landelijk rustiek ingerichte zaal is zeer licht door de grote openslaande deuren. Vanuit de openstaande deuren komt u op het eigen terras, uniek voor zaal Beemte. Naast de zaal bevindt zich een eigen garderobe. Zaal Beemte is voor vele gelegenheden geschikt. U kunt deze kleine zaal huren voor een besloten diner of buffet, maar deze zaal is ook ideaal voor een feest om gezellig bij te praten aan de statafels en heerlijk te dansen op de muziek van de deejay. Een evenement zoals een training of vergadering komt in zaal Beemte ook goed tot zijn recht. We kunnen de zaal inrichten zoals u dit wenst; een opstelling met statafels een veel loopruimte voor een leuk feest, een opstelling met lange tafels voor een smakelijk diner of productieve vergadering maar ook theateropstelling voor een training of conferentie is mogelijk.

Wilt u deze kleine zaal huren of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle opties met uw door om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Bel (0570) 651300 of mail info@hofvancolmschate voor een afspraak of offerte voor een kleine zaal huren.

Reserveren

0570 651300