Zaal huren voor een mooi feest in Deventer?

Het perfecte feest begint bij ‘t Hof van Colmschate

Omdat elke feest anders is, kun je bij ons niet kiezen voor een standaard arrangement. Aan de hand van bouwstenen stellen wij samen met u het perfecte feest samen.

Om een feest te kunnen bouwen zijn alle arrangementen samengevoegd tot bouwstenen. Met deze stenen bouwen wij uw feest van begin tot eind! Elk feest heeft een ontvangst en een afsluiting, maar daar tussen is bijna alles te regelen. De bouwstenen bevatten bijvoorbeeld verschillende dranken en pakketten met hapjes.

Bij ‘t Hof van Colmschate beschikken we over diverse zalen. Wij kunnen een groot feest regelen, maar ook een klein feest met één persoon achter de bar. Zo kunnen wij met ons arrangement tapperij; op basis van koffie en thee, bier, fris en wijn inclusief drie keer een warm hapje al een eenvoudig feest voor € 19,50 p.p. organiseren.

Ook kunnen wij eventueel voor u de muziek regelen. Wij hebben goede contacten met diverse boeking- en entertainment bureau’s uit de regio Deventer. Heeft u bijvoorbeeld de wens om voor een vaste prijs een feestmiddag of feestavond te regelen, ook dan is dat bij ons geen probleem. Bij ‘t  Hof van Colmschate regelt u de gasten en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk feest krijgt.

Zalen van klein tot groot

In de kleinste zaal is al een feest voor 20 personen mogelijk. Voor een groot feest of diner kunnen wij maximaal 225 zitplaatsen herbergen. De totale capaciteit is zo’n 300 personen.

Contact gegevens

Adres:

Holterweg 104 | 7429 AH Deventer

Email:

info@hofvancolmschate.nl

Tel:

(0570) 651300