Organiseer uw netwerkbijeenkomst in Deventer

De perfecte netwerkbijeenkomst in Deventer organiseer je bij ‘t Hof van Colmschate. Wij  beschikken over diverse zalen. Zo kunnen wij ook zalen aan elkaar koppelen en altijd aanpassen  naar de wensen van de gasten die de zakelijke bijeenkomst bezoeken. Dit betekent dat wij de zalen zo kunnen koppelen dat ze geschikt zijn voor lezingen, seminars of netwerk-bijeenkomsten. ‘t Hof van Colmschate heeft een goede draadloze internetverbinding en de ruimtes beschikken over schermen om bijvoorbeeld een presentatie houden. Daarnaast is er ook een goede geluidsinstallatie aanwezig.  Bovendien beschikt elke ruimte over een eigen bar voor een drankje, na of tijdens de bijeenkomst. Een borrel kan  in dezelfde ruimte plaats vinden, maar desgewenst kan dat ook in een andere ruimte.

Zeker voor zakelijk bezoek is ‘t Hof van Colmschate zeer geschikt. Natuurlijk kunnen wij de gasten ook voorzien van een hapje met een drankje en het verzorgen van een zakelijk lunch behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Belangrijk is ook  dat ‘t Hof van Colmschate centraal gelegen is aan de rand van Deventer. Met gratis parkeergelegenheid en een keurige ontvangst organiseert u uw lezingen, seminars of netwerkbijeenkomsten perfect bij ‘t Hof van Colmschate. Dit kan zowel voor kleine als grote bijeenkomsten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte voor uw bijeenkomst.

Contact gegevens

Adres:

Holterweg 104 | 7429 AH Deventer

Email:

info@hofvancolmschate.nl

Tel:

(0570) 651300