Lekker lunchen

Voor een lekkere en betaalbare lunch in Deventer kunt u goed terecht bij ’t Hof van Colmschate. Wij bieden zowel lunchbuffetten bijvoorbeeld na een vergadering, maar ook heeft ’t Hof een klein maar fijne lunchkaart met als special de WapHap! Heeft u een heerlijk stuk gefietst of gewandeld, heeft u net pauze van werk of komt u gewoon even aanwaaien, dan kunt u bij ’t Hof terecht voor een betaalbare lunch in Deventer. Doordeweeks staan wij voor u klaar vanaf 12:00 uur (met uitzondering van woensdag), in het weekend kunt u vanaf 13:00 bij ons terecht!

U kunt bij ons genieten van een warme Texas Burger, een ovengebakken granenbol met carpaccio of toch liever een ouderwetse tosti van heerlijk vers brood van bakker Timmer. Zin in iets zoets? Ga voor een appelpuntje van tHoffe noaber bakkerij Nollen met een kop koffie of geniet van een kaasplankje met een goed glas wijn of bier. Ons eetcafé biedt voor ieder wat wils.

Reserveren

0570 651300

Bent u al bekend met onze WapHap?

Voor de ondernemers in Deventer en omstreken is er de WapHap, een betaalbare, kwalitatief hoogwaardige lunch die snel geserveerd wordt. Via WhatsApp kunt u de WapHap bestellen en staat het voor u klaar op het juiste moment. Evenals de daghap is de WapHap elke dag anders, van kipsaté tot zalm. Benieuwd geworden naar deze ideale zakenlunch in Deventer, bekijk de kaart!

Lunch

Uitsmijters

spek, ham, kaas vanaf
€ 8,50
Pannenkoeken

naturel, kaas of spek vanaf
€ 8,00
Boerenomelet

met roerbakgroenten, champignons en spek
€ 9,00
't Hof's Maaltijdsalade

met o.a. gegrilde ham, kaas, tomaat en komkommer
€ 9,00

Brood

Broodje dinges

een ovengebakken granen bol met (keuze uit):
- Brie, pijnboompitten en honing
- Zalm, kruidenkaas en dille
- Beenham met honing mosterdsaus
- Carpaccio met oude kaas en truffelmayonaise
€ 7,50

Uitgebreid lunchen bij ’t Hof

Voor een lunch op maat bent u bij ’t Hof van Colmschate op het goede adres. Van grote groep tot klein gezelschap en van Waphap tot lunchbuffet, bij ons is alles mogelijk. Een uitgebreide zondagse lunch omdat u wat te vieren heeft of een snelle lunch na afloop van een vergadering, bij ons is alles mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een lunch op maat bij ’t Hof van Colmschate in Deventer, neem vrijblijvend contact op.

De WapHap

Maandag: Biefstuk

met pommes noisettes en rauwkost
€ 12,00
Dinsdag: Kipsaté

met salade en cassavechips
€ 12,00
Donderdag: Salad & Soup
€ 12,00
Vrijdag: Gegrilde Zalmmoot

met frietjes en rauwkost
€ 12,00

Snacks

Kroket van de Bourgondiër
€ 4,00
Miny’s bal gehakt

€ 5,00
Tosti's

ham, kaas, tomaat, ananas
€ 5,00
Appelgebak
€ 4,00
Chat openen
Heeft u een vraag?