Ontdek onze kleine maar fijne slijterij

Van oudsher café, restaurant, bakkerij en kruidenierswinkel komt de historie van ’t Hof van Colmschate naar voren in het kleine maar fijne slijtertje gelegen aan de voorzijde van het pand. Naast dat u heerlijk kan genieten van een speciaalbiertje van de tap of een wijntje aan de bar zijn er ook verscheidene dranken te koop in onze slijterij.

Verschillende speciaalbieren waaronder ook de streekbieren zoals Alderbastend uit Colmschate, DAVO uit Deventer, Brouwersnös uit de Achterhoek en Tank Lokaal uit Holten zijn mee te nemen voor thuis. Het assortiment speciaalbieren is wisselend van de standaard bieren tot de unieke exclusieve speciaalbieren. Uitzonderlijk geselecteerd vanwege het bier zijn karakteristieke uiterlijk of opvallende smaak.

Reserveren

0570 651300

Ons wijnenassortiment

Een ruim assortiment aan wijnen is ook te vinden in ’t Hof Slijterij. Naast dat de huiswijnen te verkrijgen zijn in de slijterij zijn de Schmitt wijnen ook een uniek wijnmerk dat wij aanbieden. Mousserend, witte wijn of rode wijn wat je smaak ook is, er is voor ieder wat wils. Verschillende likeuren, jenevers en rum kan natuurlijk ook niet missen in de slijterij. Hoppe en Ketel 1 Jenever zitten vast in het assortiment.

Cadeautjes van `t Hof

Iets te vieren? Wij hebben allerlei geschenkverpakkingen met speciaalbieren of whisky’s. De geschenkverpakkingen zijn natuurlijk ook zelf samen te stellen! Altijd leuk om te geven of cadeau te krijgen zijn ’t Hofs cadeaubonnen, kies zelf een bedrag om cadeau te geven en wissel deze in voor een gezellige borrel, heerlijk diner of besteed hem aan het ruime assortiment dranken in de slijterij.